Kuinka minusta tuli sivutoiminen yrittäjä eli itsenäinen ihonhoitokonsultti?

Valmistuin lokakuussa 2017 markkinoinnin tradenomiksi ja etsin hetken töitä personal trainerin töiden oheen. Lappeenrannassa markkinoinnillisia töitä on jatkuvassa haussa aika vähän. Vielä vähemmän on tarjolla töitä siltä osa-alueelta, joka on itselleni intohimo: somen maailma ja sisällöntuotanto sekä viestintä.

Olen aina ollut kiinnostunut yrittäjyydestä, sillä minua ei haittaa pitkät päivät tai lomattomat ajanjaksot. Sellaista elämää olen muutenkin elänyt jo pitkään. En ole kuitenkaan aiemmin ajatellut yrittäjyyttä tosissani, koska en ole halunnut ottaa mitään liian suuria riskejä.

Kaikki muuttui tammikuun alussa. Olin vierailemassa Mary Kay:n uutuustuotteiden lanseerauskiertueella täällä Lappeenrannassa.

Lanseeraustilaisuus

Sain kutsun sinne samaisessa blogiportaalissa (Starbox.fi) bloggaavalta Annilta ja koska kosmetiikka ja kauneusjutut ovat aina kiinnostaneet, päätin mennä. En yleensä herkästi lähde tällaisiin juttuihin mukaan, mutta koska olen luvannut olla avoimempi ihminen tulevaisuudessa, ajattelin että nyt on aika myös näyttää se. Ja onneksi menin!

Illan päätteeksi päädyin varaamaan ajan Annille upeaan Kauneusakatemia Lumoukseen. Se koittikin jo saman viikon lauantaina, jolloin meikattiin ja hoidettiin ihoa sekä Anni opetti minulle muutamia hyviä vinkkejä. Lisäksi katsoimme iholleni sopivat tuotteet, jotka ostin mukaani. Samalla puhuttiin hieman konsultin uramahdollisuudesta.

En minä silloin olisi ajatellut, että sisälleni jäi kytemään pieni liekki, joka ihan parin päivän aikana muuttui pakottavaksi tarpeeksi. Halusin alkaa edustamaan Mary Kayn tuotelinjaa. Olin ihastunut tuotteisiin, mutta jotain muutakin oli tapahtunut, vaikka en ymmärtänyt sitä silloin.

Ei siis mennyt kovin kauaa, kun olin vakuuttunut tuotteista ja ilmoitin Annille, että haluaisin ryhtyä itsenäiseksi ihonhoitokonsultiksi. Sillä herrajesta. Olin niihin muutaman käyttöpäivän jälkeen erittäin tyytyväinen!

Söpöjä karkkeja
Vieraille oli tarjolla tällaisia!

Sitten aloin vain kehittelemään tätä blogia tueksi toiminnalleni, koska kokonaisvaltainen hyvinvointi on yksi elämäni kulmakivistä. Kirjoitan tuolla samaisessa Starboxissa siis toista omaa blogia urheilusta, treenistä ja hyvinvoinnista. Tämä on täydennystä hyvinvoinnille kauneuden muodossa. En halunnut sekoittaa aihepiirejä ja halusin täysin oman blogin, jossa hallinnoin kaikkea itse. 🙂 Niin syntyi Beauty Bay. Tarjoamiin palveluihini pääset tarkemmin tästä.

Mary Kay Timewise
Ensimmäinen ostamani Mary Kay tuotesetti: TimeWise!

Kuvassa näkyvillä tuotteilla lähdimme Annin kanssa etsimään apuja vaikean ihoni parantamiseen. Paketti sisältää 3-in-1 puhdistustuotteen, kosteusvoiteen, microhiontapaketin, primerin ja matta meikkivoiteen. Lisäksi otin mukaani entsyymikuorinnan. Näistä tuotteista tulen kertomaan lisää myöhemmin ja niitä voi kauttani myös ostaa itselleen. 🙂

Koulutuksien ja Mary Kay -yritykseen tutustuminen vahvisti minussa sitä, mitä en aiemmin ollut laisinkaan tajunnut. Halusin ryhtyä osaksi Mary Kay perhettä juurikin sen yhteisöllisyyden, arvojen ja sydämellisyyden vuoksi. Tuotteiden toimivuus oli tietenkin hyvä lisä.

Päätettäväksi jäi ainoastaan, että perustanko oikeasti toiminimen ja päädyin vastaamaan siihenkin kyllä! Se tuntui heti alusta täysin oikealta päätökseltä, ihanan jännittävän kutkuttavalta – mutta samalla tarkoitetulta.

Matka tämän parissa on ihan alussa, toiminimen rekisteröintiä ei ole vielä edes hyväksytty, mutta odotan innolla että pääsen kulkemaan tätä polkua pidemmälle. Blogi tulee siis sisältämään jonkun verran myös yritysjuttuja.

Katsotaan mihin tämä uusi blogimatka minut vie, mutta joka tapauksessa on ihanaa jakaa se teidän kanssa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s