Esittelyssä TimeWise-paketti

Mary Kaylla on neljä päätuotelinjaa, joista itselleni valikoitui TimeWise-sarjan tuotteita ensimmäisiksi tuotteiksi. Minulla on ikävä rasvoittuva sekaiho, jonka avuksi olen testannut noin miljoonaa tuotetta onnistumatta löytämään apua vaikean ihon kanssa.

Sehän on totta, että meikkipohja on koko meikin perusta ja minusta tasainen ja virheetön iho on kauneinta meikissä kuin meikissä. Tämä tasainen ja kaunis meikkipohja onkin kaikista haastavin tehdä, jos iho ei ole kunnossa. Ja valitettavasti ihossani on paljon arpia lapsuudesta, jotka jo yksinään tekevät meikistä ruman näköisen. Tuohon aiheeseen pureudutaan kuitenkin myöhemmin tarkemmin, sillä tässä osassa haluan esitellä tarkemmin vain tätä TimeWise-pakettia, ja sitä kuinka se on vaikuttanut ihooni.

TimeWise
Kuvassa vasemmalta oikealle: 3-in-1 cleanser, kosteusvoide, meikkivoide, primer ja microkuorintasetti.

Käytän 3-in-1 puhdistusta aamuin illoin ja se on tarkoitettu kuivalle/normaalille iholle. Kosteusvoide on seka/rasvoittuvalle iholle, koska se ehkäisee kiiltelyä. Samoin meikkivoide on samalle ihotyypille ja primer sekä microhiontasetti sopii kaikille ihotyypeille.

Tuo puhdistustuote on sellainen, että sen maitomainen koostumus on hellävarainen mutta tehokas, eikä se aiheuta iholle kiristävää tai kuivaa tunnetta. Minulla on sekakäytössä eri ihotyyppien tuotteita, koska ihoni rasvoittuu, mutta on samalla pintakuiva. Puhdistustuote ei siis saa olla liian tehokas ettei iho kuivu ja samalla rasvoitu liikaa. Tässä kohtaa ymmärtänette, miksi sen hoitaminen on niin vaikeaa. 😀

3-in-1 cleanserin kanssa ei tarvitse käyttää kasvovettä välttämättä ja se jättääkin ihon ihan älyttömän pehmeäksi. Kuin vauvan poski! Jossain vaiheessa haluan testata kyllä myös vielä kasvovedenkin kanssa, koska rakastan testailla kosmetiikkatuotteita.

Mary Kay TimeWise
3-in1 cleanser, kosteusvoide ja TimeWise Repair

Yllä lueteltujen tuotteiden lisäksi ostin vielä TimeWise Repair -sarjan Facial Peel entsyymikuorinnan Microdermabrasion rinnalle, eli tuon microkuorintasetin rinnalle. Näitä käytän molempia kerran viikossa, ettei iho kärsi tai kuivu eikä käsittely näin ollen liian voimakas.

Kaikkia tuotteita on ihanan helppo käyttää ja niiden jälkeen iho kyllä tuntuukin uudistuneen sekä näyttää paremmalta, ihan kuin siitä puuttuisi se harmaa ja himmentävä huono kerros – ja niin varmaan onkin!

Facial Peelistä sanotaan, että saattaa aiheuttaa kihelmöintiä iholla, mutta itselläni on ilmeisesti sen verran vahva iho, etten ole tuntenut sitä laisinkaan. Se on siis täysin normaalia jos niin käy tuon 10 minuutin vaikutusajan aikana, mutta tuote toimii yhtä lailla, vaikka kihelmöintiä ei synnykään.

Itse olen ollut TimeWise aloituspakettiini hyvin tyytyväinen ja varsinkin kuorinnat tuntuvat ylellisiltä hoidoilta iholla. Se on sitä ihanaa omaa aikaa ja panostamista oman ihon kuntoon, joka päivä päivältä tuntuu olevan minulle yhä tärkeämpi asia.

Mary Kay
Ihania pinkkejä puteleita!

Kaikista hassuinta on, etten ennen ollut edes kuullut koko tuotteista, mutta onneksi kohtalo tutustutti minut niihin, tai tarkemmin sanottuna Anni! 😀

Tuohon TimeWise-peruspakettiin kuuluu vielä päivä- ja yöseerumit, joita minulla ei ainakaan vielä ole käytössä, mutta joista ei varmasti ainakaan haittaa olisi, joten eiköhän nekin testaukseen mene!

Onko teillä kokemuksia Mary Kay:sta? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s