Strawberry blonde

Mulla on ollut elämäni aikana vaikka minkä väristä hiusta – aina pissan keltaisesta violettiin. Se pissamainen sävy ei ole ollut kuitenkaan tarkoituksellista vaikka vissiin keltaiset hiukset ovat nyt siirtymässä tämän vuoden trendiksi.

Värejä on tosiaan ollut laidasta laitaan, sillä kyllästyn todella nopeasti johonkin tiettyyn väriin, koska hiukset ovat koko ajan jossain värjäysprojektissa mukana, jota en malta suorittaa loppuun asti.

Raskauden aikana syksyllä 2016 koin epäonnistuneen kampaamokäynnin, ja hiukseni menivät melkein mustiksi – KÄÄK! Se ei tietenkään sopinut vaaleaan ihooni laisinkaan enkä muutenkaa tuntenut itseäni kotoisaksi siinä värissä. Se oli siis saatava pois ja siitä alkoikin taas vaalennusprosessi, vaikka kerran jo vannoin etten ikinä enää rupea siihen. Hiusten vaurioituminen on aina todellisuutta kun päähän laitetaan niin voimakkaita aineita. Kuvia eri väreistä on alempana.

Omistan kuitenkin niin paljon hiuksia, että kutsun sitä aina leijonanharjaksi. Toisinaan hiusten paljous ärsyttää. Varsinkin silloin kun istut kampaajalla 3,5 tuntia ja kuivausoperaatio kestää ikuisuuden vielä siihen päälle! Mutta tarkemmin kun miettii, rakastan mun hiuksia enkä haluaisi niiden laatua tai rakennetta muuttaa. Sillä onhan se sellainen vara, josta kannattaa olla ylpeä. Mun kuontalo ei ole siis ohutta skandinaavista hiusta nähnytkään – kiitos että näin on!

Mutta sitten kuten luvattua, mennääs niihin arkistojen aarteisiin. Tässä ei ole edes kaikki värit, eivätkä nämä ole aikajärjestyksessä, mutta voi kauhea! 😀 Sai tästä ainakin itselleen hyvät naurut!

Tää burgundin punainen on kaikista lempparein ikinä mutta vaatii niin paljon hoitoa, että väri kestäisi..

Sitten vielä raskauden aikainen hiuskatastrofi.

Ennen kuvassa on tehty yhdet raidat vaalentamaan yleisilmettä ja jälkeen kuvassa ensimmäisen vaalennuksen jälkeen, haha! Tuolla tiellä ollaan sitten vieläkin. Nyt yhteensä neljä vaaleaan tähtäävää toimenpidettä ollaan tehty ja alla on siitä lopputulos.

Tämä kuva on otettu melkeinpä heti kampaamokäynnin jälkeen. Meillä on tiimin yhteistyökumppanina Lappeenrannan HS-Salonki ja siellä Laura, joka on tehnyt nyt tätä projektia eteenpäin. Se vaatii vielä ehkäpä muutaman kerran, että saadaan pohja tasaisen vaaleaksi ja keltaisuutta pois.

Mun toiveesta lähdettiin viime kerralla muuttamaan väriä vaaleanpunaiseen eli ns. strawberry blonde -sävyyn. Se on ihana! Ja mulle myös helpompi pitää hyvännäköisenä, koska ihan viileän vaalea lopputulos on haasteellinen kun on sitä puna/keltapigmenttiä jonkiin verran. Tällainen hiusprojekti taas vaihteeksi. Enää ei kyllä lähdetä tummentamaan, sen tiedän varmaksi. Sitten kun tämä värihomma on saatu päätökseen – pidättäydyn vaaleassa! Se on sen verran hankala saada sellaiseksi kuin haluan.

Tilanne on tuosta kuitenkin vielä muuttunut hieman, sillä laitoin hiuksiin pesun yhteydessä suoravärin, jolla taitoin lisää vaaleanpunaa hiuksiin, palataan siihen ja parhaisiin vaaleiden/vaaleanpunaisten hiusten hoitotuotteisiin myöhemmin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s