Hyvinvointia Lappeenrannan häämessuilta

En ole enää varsinaisesti kelpoinen katselemaan hääjuttuja, sillä oma junani on jo mennyt. Ystävälleni hääjuhla on kuitenkin ajankohtainen, joten lähdin mielelläni hänen seurakseen Lappeenrannan häämessuille.

Sinne oli tarkoitus mennä jo viime vuonna, mutta tilanne ei sitä sallinut. Nyt tuli tapahtuma kuitenkin nähtyä, ja olihan Kehruuhuone onnistunut loistavasti messujen pitopaikkana  – itse ainakin pidin tunnelmasta ja viihdyin siellä, vaikka en enää koskaan tule olemaan morsian.

Häämessut 2018
Kaikkia ihania pieniä juttuja messuilla oli kyllä tarjota!

Yrityksiä oli kokoontunut paikalle ihan mukava määrä ja niiden joukossa oli Lappeenrannan kerman lisäksi monia muitakin, ehkä vähemmän tunnettuja yrityksiä. Ainakin itselle näin oli.

En ole asunut Lappeenrannassa kauaa, joten Forever oli uusi juttu, ja siitä tulikin kuittailuja: ”Miten et voi tietää hyvinvoinnin ammattilaisena?” ”Jos asuu Lappeenrannassa, ei voi olla tietämättä!” Selitin, että olen Savosta tänne saapunut ja aika vähän minulla on aikaa seurata muita kuin ”omia” juttuja. Mutta nyt tiedän, ja luultavasti pääsenkin tutustumaan yritykseen lähiaikoina vielä paremmin.

Lappeenrantalaista catering-tarjontaa.

Nuo messut ovat siitä hyvät, että sieltä saa vinkkejä häiden lisäksi ihan yleiseen hyvinvointiinkin ja pääsee helposti tutustumaan kosmetiikkaan, kampaamoihin ja kauneusjuttuihin samassa paikassa. Morsian tai ei, naiset rakastavat juuri tällaisia juttuja!

Itse en maistellut mitään tarjolla olevia häämaistiaisia, vaikka ihanalta näyttivätkin Kattava Cateringin tarjonnat. Sen sijaan pidettiin kyllä kunnon kahvihetki ja omaksi herkuksi valikoitui macarons-leivos sekä suolainen kasvispiirakka.

Oma suosikkijuttu ruokapisteillä oli idea karkkibuffetista, sillä sellaisen olisin omiin häihinkin halunnut. En edes muista miksi se jäi toteuttamatta mutta niin kävi joka tapauksessa, hehe!

Söpö macarons!

Macarons-leivoksia näytti kahviossa olevan tarjolla vaaleanpunaisia sekä keltaisia. Otin ihan kokeeksi yhden, koska en muistanut miltä ne maistuvat ja nyt lähiaikoina olisi tarkoitus samaisia leivoksia tehdä ensi kertaa elämässä. Ei niistä kyllä yhtä söpöjä tulisi. Olisivat kuitenkin kokeilun arvoinen juttu.

Kauniita kattauksia ja kukka-asetelmia.

Kyllä häihin saa kulumaan hirveän määrän rahaa varsinkin kaikilla pienillä yksityiskohdilla. Meillä oli pienen budjetin häät ja ne olivat oikein onnistuneet, vaikka kyllähän tuolla pyöriessä tuli sellainen olo, että voi kunpa saisin kokea sen päivän uudelleen! Paikalla oli ainakin seuraavia yrityksiä: Kauneushoitola Illusia, Oriflame, Forever, Kattava Catering, Kultajousi, Suninen(en muista oliko tää tarkalleen, joku toinen koruliike kuitenkin), monta eri kukkaliikettä, Sampo, Huhtarin Forever club ja sitten mun oma suosikki..

IMG_4010_LI

..eli Mary Kay:n piste, joka oli ihan supersuloinen! Olen kyllä päivä päivältä tyytyväisempi, että valitsin itsenäisen ihonhoitokonsultin uran juuri näiden tuotteiden kautta. Toimintani on vielä niin alussa, mutta enköhän minäkin vielä pääse edustamaan messuille asti!

Jotenkin olen todella liikuttunut ja koskettunut yrityksen arvoista, että se tuntuu omalta jutulta – aidosti. Ja katsokaas tätä messuständin yksityiskohtaa.

IMG_4008.JPG

Kuinka ihanat! Enpä älynnyt tytöiltä kysyä, mistä moisia kenkiä saisi itselleenkin. Oli kiva nähdä kokeneempia konsultteja työssään ja rupatella, koska iloisuus paistoi jo kauas. Tuli itsekin tosi hyvälle mielelle jotenkin. Naisenergiaa!

Pukujakin oli paikan päällä, mutta kamera ei jaksanut enää laulaa, eikä siinä oikein hyviä kuvia olisi saanut. Minun mielestä kaiken kaikkiaan todella onnistunut tapahtuma näin Lappeenrannan mittakaavalla ja sain todella paljon vinkkiä siihen, kuinka voisin pukeutua vieraan roolissa häihin. Kekäleellä oli ihana muotinäytös asuideoista ja se kyllä kolahti minuun.

Tämän vuoden messut ovat siis paketissa ja suosittelen kyllä käymään ensi vuonna tässä vapaa pääsyn -tapahtumassa, jos jäi nyt jostain syystä käymättä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s