Paras tuote vaaleanpunaisen sävyn ylläpitoon

Reilun viikon olen kerennyt nyt elämään uuden vaaleanpunaisen sävyn kanssa, ja nyt on hyvä hetki kertoa kuinka väri on pysynyt ja mitä tuotteita olen käyttänyt ylläpitoon.

Tärkeää näiden eri värisävyjen pysyvyydessä on se, että hiuksia ei tulisi pestä liian usein. Sama pätee yleisestikin niiden kuntoon, eli liika vesipesu vain kuluttaa ja kuivattaa hiusta sekä saattaa ärsyttää hiuspohjaa. Minulla hiuspohja on useista värjäyskerroista huolimatta pysynyt todella hyvänä, ja sitä kampaajakin ihmetteli. Nyt olen pyrkinyt pesemään hiukset vain kaksi kertaa viikossa, joka omaan korvaan kuulostaa todella vähältä ottaen huomioon, että ennen pesin joka ilta. Pesut ovat voineet vähentyä, koska kovia treenejä ei ole voinut vetää pitkään aikaan, eikä ”hiukset” ole sen takia hionneet.

Kuulen kyllä edelleen kommentteja siitä, että onpas kivan väriset hiukset, mikä kertoo siitä, että väri on kestänyt hyvin. Avuksi otinkin oikean tehokolmikon, jonka avulla voin nauttia upeasta väristä kauemmin!

color mask
Keunen purkki on haasteellinen kuvattava!

Color mask shampoota ja hoitoainetta olen käyttänyt jo puolen vuoden ajan sävyssä pearl. Ne ovat tarkoitettu pitämään vaalennettu hius helmiäisenä ja ne pitävät myös keltaisuutta poissa. Hoitoaine tietenkin hoitaa hiusta myös hoitonaamion tavoin ja sen kanssa pitääkin käyttää malttia, että jaksaa pitää vaikutusajan loppuun asti. Olen ollut noihin todella tyytyväinen ja aion jatkossakin käyttää niitä vaalennettuihin hiuksiin. Iso peukku!

KC Professional Color Mask

Color Mask -tuotteet toimivat siis perussettinä hiusten hoidossa. Sitten tämä uusi vaaleanpunainen sävy vaatii sen, että hiuksiin täytyy panostaa vielä enemmän. Toimivilla tuotteilla voi pidentää kampaajaväliä, joten kannattaa oikeasti panostaa hyviin tuotteisiin, mutta myös siihen että käyttää tuotteita oikein.

KC Professional & Keune

Keunen color craving tuotetta myy Lappeenrannassa ainakin Kauneushoitola Illusia. Törmäsin heidän Facebookissa tuotteeseen ja koska se oli alennettuun hintaan, ostin sen testattavaksi. Silloin olin juuri itse asiassa käynyt kampaajalla, joten tarjous oli kuin minua varten suunniteltu. Sävyjä heiltä löytyy kaksi: tuo vaaleanpunainen ja sitten enemmän violettiin taittava vaihtoehto.

IMG_3895

Color cravingia käytän jokaisen hiusten pesun yhteydessä. Vaikutusaika siinä on noin 15 minuuttia, mutta sitä en ole omalla kohdalla saanut täytettyä kertaakaan. Toivottavasti seuraavalla kerralla sitten.

Ensin hiukset siis pestään color mask shampoolla ja sen jälkeen levitetään color mask hoitoaine. Annetaan vaikuttaa, ja sitten laitan color cravingin. Siihen joukkoon sekoitan tavallista hoitoainetta, koska muuten yhteen kertaan menee koko purkki. Color craving ei siis ole hoitoaine ja se on koostumukseltaan paksua, joten laittoa helpottaa hoitoaineeseen sekoittaminen.

Hoitoaineissa ja hoitavissa tuotteissa vaikutusaika on tietysti tärkeä, mutta kuinka moni tietää, että hoitotuotteet tulee levittää mahdollisimman kuiviin hiuksiin? Itse puristelen pyyhekuivaksi ennen suoravärin laittamista. 🙂

Keunen color craving näyttää aika hurjalta, kun se on levitettynä päässä mutta huuhtomisen jälkeen näkee lopullisen tuloksen, kuten hiusväreissä yleensäkin. Omalla kohdalla tuo on kyllä ihan pakollinen tuote värin ylläpitämisessä ja onneksi se on suht nopea- ja helppokäyttöinenkin. Tarjoushintana taisi olla 15,90€. Oman käyttökokemuksen perusteella voin kyllä suositella näitä kaikkia kolmea tuotetta!

Omissa hiuksissa on vielä jonkin verran keltaisuutta. Toivottavasti seuraavalla kampaajakäynnillä saadaan jo tasainen lopputulos niin tuo vaaleanpunainenkin näyttää ihan erilaiselta taas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s