Pitsin ja nahkan yhdistelmä työasuna

nahkahame, pitsitoppi ja strawberry blonde

Strawberry blonde & pitsin ja nahkan yhdistelmä

Viikonloppuna tein ensimmäiset ihonhoitotilaisuuteni itsenäisenä ihonhoitokonsulttina ja fiilis niiden jälkeen on melko hyvä. Tilaisuuksia varten minun täytyi mennä kaupungille työvaateostoksille, sillä meillä on tietynlaiset ohjeet asua varten. Piti siis tosissaan lähteä etsimään hametta – en todellakaan ole hameihminen!

Ei ostosreissulla loppujen lopuksi kauaa tarvinnut aikaa viettää, sillä luotin jälleen Vilan liikkeeseen – eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Ensin kauhistuin, kun minulle ehdotettiin (teko)nahkahametta ja se varmaan näkyi naamasta, sillä naurun saattelemana minulle kerrottiin, ettei kyseessä ole sellainen yksilö kuin kuvittelin. Eikä totisesti ollutkaan, vaan erittäin siisti ja juuri oikean mittainen hame.

Pitsi ja nahkahame yhdistelmä
Ihana aurinkoinen talvipäivä. Tästä otoksesta tulee mieleen automainos. 😀

Nahkahameen kanssa sopi todella hyvin hempeä, vaaleanpunainen pitsinen toppi, joka täydensi mustan asun aika kivasti. Tämän lisäksi mukaan lähti vielä pitkähihainen siisti paita ja sukkahousut.

Hame ei tuntunut päällä laisinkaan ahdistavalta kuten minulle yleensä käy niiden kanssa. Se oli päällä erittäin mukava, ei painanut, ei vaivannut. Taisin pitää siitä paljon, sillä varalle valitut vaihtovaatteet jäivät koskemattomiksi kassin pohjalle, eikä tilaisuuksien jälkeenkään ollut tarvetta vaihtaa.

Strawberry blonde hair

Tästä asusta ja yhdistelmästä saattoi tulla jopa kaikkien aikojen paras valinta, koska nahkahametta pehmentää hempeä vaaleanpunainen pitsi ja sen lisäksi uusi strawberry blonde -hiusväri. Kokonaisuus näyttää hyvälle olematta tylsä. Sopivasti tyttömäisyyttä, väriä ja business-tyyliä. Vähän kuin Mary Kay:n tuotteetkin.

Yllätyin itsekin siitä, kuinka kivaa tämä työ on. Se on niin kivaa, ettei se tunnu työltä laisinkaan. Joka päivä tuntuu vain paremmalta olla tässä mukana ja tuoda iloa naisille kauneudenhoidon muodossa. Lisäksi, olen itsekin taas kiinnostunut siitä ihan eri tavalla. Ei kaduta!

Itsenäinen ihonhoitokonsultti, Mary Kay

Sivutoiminen yrittäjyyskin on tässä vaiheessa vielä ollut positiivinen yllätys, ei tunnu ahdistaltavalta eikä pelota. Alun sähläyksen jälkeen kaikki tuntuu selkeämmältä ja olenpa päässyt kirjanpidon pariinkin oikein hyvin. Byrokratia on toisin sanoen hoidettu alta pois ja nyt voi alkaa keskittyä asettamaan tavoitteita ja sen jälkeen saavuttaa niitä.

Sellaiset kuulumiset tänne. Ja hei, nyt on mahdollisuus liittyä ilmaisen kauneudenhoito-oppaan tilaajaksi täällä sivuillani. Eli jos ruudulle hyppää sellainen laatikko niin kannattaa laittaa sposti siihen. Siten saat itsellesi loistavia ilmaisia ihonhoitoon ja meikkeihin liittyviä vinkkejä aina kerran viikossa.

Mitäs pidätte asusta? Koko asu on itseasiassa Vilasta kenkiä lukuunottamatta. Bleiseri black fridaysta ja hame sekä toppi ihan liikkeestä Lappeenrannasta, joten on varmasti vieläkin saatavilla.

Seuraavassa postauksessa käsittelen Cocopandan tilausta ja sieltä tulleita tuotteita. Yksi huti siellä ainakin oli! 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s