Cocopandan tilaus – hittejä vai huteja?

kerastase ja milanikerastasen hiustenhoito.JPGkerastase.JPG

milani

milani_setting spray

milanisettingspray.JPG

Tilasin Cocopandalta tuotteita jo jokin aika sitten. Itsenäiseksi ihonhoitokonsultiksi ryhtymisen jälkeen ei ole edes mieli tehnyt muiden merkkien tuotteita ostella, mutta hiustenhoitotuotteissa on tietenkin aukko, sillä niitä Mary Kaylla ei ole.

Kérastase on ollut mun lempparein merkki jo pitkään, mitä kampaamotuotteisiin tulee. Ennen käytin kaikista vaurioituneimmille hiuksille tarkoitettua sarjaa, jolloin hiuksien eroosion taso on luokkaa 3-4.

Nyt siirryin kokeilemaan tätä hieman kevyempää korjaavaa sarjaa, jossa hiusten eroosion taso on 1-2 luokkaa. Sarja on nimeltään Kérastase Resistance Force Architecte ja sen tunnistaa vaaleansinisestä sävystä.

Tilaukseeni sisältyi sarjan hoitoaine ja shampoo, hiusnaamio sekä lämmöstä aktivoituva lämpösuoja. Kérastasen tuotteet ovat sem verran huippuluokkaa etteivät ne suurempia esittelyitä kaipaa ja kaikki varmasti tietävät, että ne ovat hyviä.

Ostin käsitellyille ja vaalennetuille hiuksille tämän, eroosio 1-2 tasolle tarkoitetun sarjan, koska ennen käyttämäni 3-4 oli ehkä hieman liian tuhtia kuitenkin. Sen tuntee helposti tuotteita käytettäessä. Näiden tarkoituksena on rakennepaikata ja vahvistaa hiusta entiseen loistoonsa. Pidän kovasti erityisesti lämpösuojasta, joka on voidemaista mutta ei tahmaa eikä ole liian raskasta.

Sitten otin kokeiluun Milanin Setting Sprayn, joka lupaa 16 tuntia kestävyyttä. Tämä on viimeistelysuihke, joka laitetaan meikin kiinnitykseen ja viimeistelyyn. Olen käyttänyt tätä kerran, koska en huomannut mitään eroa meikin kestävyydessä, vaikka tätä laitoinkin naamaan. Luultavasti annan sille vielä yhden mahdollisuuden, sillä yhden käyttökerran jälkeen ei voi antaa täysin luotettavaa tulosta. Mutta tällä hetkellä en voi sitä suositella.

Kiinnostuin siitä alunperinkin sen takia, että rasvoittuva sekaihoni kyllä ilmoittaa itsestään päivän aikana, ja tämä on sellainen tuotetyyppi mitä ei myöskään Mary Kayn sarjasta löydy. Sille oli siis paikka meikkikaapissani. Tuotetta voi käyttää myös meikin alla pohjustuksena.

Olin hieman epäileväinen muutenkin näiden suihkutettavien tuotteiden suhteen, eikä tämä tehnyt poikkeusta. Noh, mutta onneksi se ei ollut kovin kallis ja kuten sanottua, aion antaa sille vielä uuden mahdollisuuden. Tässä vaiheessa se on kuitenkin huti.

Neljä hittiä ja yksi huti tällä kertaa. 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s