Ihonhoitotilaisuus

mary kay ihonhoitotilaisuus

Nyt kun kevät saapuu ja samalla uutuustuotteemme ovat ihan just ostettavissa, ajattelin avata teille sitä, minkälainen tämä ihonhoitotilaisuus on.

Lappeenrannassa todella moni ei ole kuullut laisinkaan Mary Kay:n tuotteista. Joten aina täytyy aloittaa palveluiden, yrityksen ja toiminnan kertominen alusta.

mary kay ihonhoitotilaisuus
Aika ensimmäisiä tilaisuuksia!

Meidän palvelumme ovat aina maksuttomia. Ihonhoitotilaisuuden tai meikkineuvonnan varaaminen on loistava mahdollisuus tutustua ja koittaa itselleen sopivia tuotteita ihan eri tavalla kuin yhdessäkään kaupassa. Samalla saat ammattitaitoisen ja koulutetun konsultin vinkit ihonhoitoon tai meikkaamiseen liittyen. Tilaisuudessa voidaan katsoa sopivat tuotteet joko ajankohdan tai havaitun ongelman mukaan.

Olen toiminut työssä nyt reilut kaksi kuukautta, eikä se varsinaisesti ole tuntunut työltä lainkaan, joka on sillä tavalla ihan unelmien tilanne. Lisäksi tämä on kaikille avointa, joten kuka tahansa kiinnostunut voi aloittaa – koulutuksen saamme ilmaiseksi ja se on jatkuvaa.

mary kay
Vähän tarjottavia ihonhoitotilaisuuteen osallistujille!

Ihonhoitotilaisuus on rento ja mukava hetki ystävien kesken. Sille voidaan asettaa myös jokin teema, kuten silmänympärysihonhoito, kauniit kädet tai kevään meikki.

Samalla tavalla se voidaan järjestää myös ryhmien tarpeisiin, kuten tykypäivänä tai polttareina. Edelleen mielikuvituksen avulla saa keksittyä vaikka mitä.

Ihonhoitotilaisuus on ihan paras silloin, kun on jokin oikea ongelma ihon kanssa, esimerkiksi akne tai kuivuus. Toki, se voi toimia ihan vain arjen hemmotteluna, pienenä ekstrana.

Tuotteiden testaaminen kasvoille kannattaa aina, koska silloin saa jo kosketuksen siihen, miltä ne tuntuvat. Suosittelen tuotteet aina kullekin ihotyypille, joten palvelu on henkilökohtaista. 🙂

itsenäinen ihonhoitokonsultti. mary kay
Hienot lasit mehua varten – tuovat kivan fiiliksen!

Miksi Konsultiksi?

Itse en alkanut työhön eurojen takia, vaikka tämä ura todella mahdollistaa tienaamisen hauskalla tavalla. Minulle kyseessä oli enemmän se, että ihastuin merkin meikkivoiteeseen ja yrityksen arvoihin. Työssäni saan jatkuvasti toimia ongelmanratkaisijana ja keinoja toteuttaa tätä työtä on yhtä monta kuin konsulttejakin. Itse saa suunnitella kaiken, mutta vinkkejäkin on tarjolla sekä kouluttajilta että muilta konsulteilta. Mikään ihonhoitotilaisuus ei taatusti ole samanlainen, eikä tarvitsekaan. Luovuutta ei ole rajoitettu.. 🙂

Alla listaa siitä, mitä muita hyötyjä Mary Kay työssä on:

  • Lisätuloja tai päätoiminen työ – itse päätät missä mittasuhteissa haluat työtä tehdä. Jotkut harrastelee toiset tähtää tähtiin.
  • Mary Kay -uralla eteneminen on helppoa, jos vain päättää niin. Kaikki riippuu sinusta itsestäsi, kukaan ei pakota sinua mihinkään. Mitä pidemmälle etenee, sen hienompia hyötyjä tulee vastaan!
  • Työ on hauskaa meikkien ja ihohoitotuotteiden parissa. Jokaisen naisen unelma suorastaan!
  • Työ haastaa mutta samalla myös kasvattaa, jos annat sen tehdä niin. Itse olen ainakin löytänyt ihan uudenlaista itsevarmuutta ja vahvuutta.
  • Tukiverkostot: yritys, kouluttajat, tiimi, muut konsultit..
  • Uutuustuotteita tulee säännöllisesti
  • Tuotteet ovat turvallisia ja huippulaadukkaita (+eläinkokeettomia)
  • Kuukausittain vaihtuvat haasteet ja palkinnot
  • Tapahtumat, koulutukset, teemaillat..

Ja listaa voisi aina vaan jatkaa.

Eli nyt vain ystäväporukkaa keräämään ja varaamaan ihonhoitotilaisuutta. Se ei velvoita mihinkään ja samalla saattaa oppia jotain uuttakin. Lisäksi tietenkin – se on maksutonta!

Voit ottaa yhteyttä tästä tai vaikka Facebookin kautta. Tavalla ei ole väliä, tärkeintä että voin auttaa sinua. 🙂

Katso verkkokauppani: http://tuija.penttila.marykay.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s